Gosh – Holographic Hero

Dit lakje was even van de aardbodem verdwenen maar kwam daarna weer terug, gelukkig maar! Want dit is voor mij 1 van de toppers van 2012, lees verder voor de swatches!IMG_9433Voor de volgende swatches heb ik 3 laagjes aangebracht.

Zonlicht

IMG_9445 2

Flits

IMG_9472 2 SchaduwIMG_9463 2Is het geen beauty? Vooral in het zonlicht komt de holo het best voor z’n recht. Je kunt daar ook een beetje zien dat het holografische effect als ‘een waterval’ naar beneden gaat. IMG_9443 2Het lakken ging wel een beetje moeilijk, het was lastig omdat er steeds plekjes ontstonden waar ik het kwastje neerzette. Na 3 laagjes waren de plekjes niet meer te zien en was de lak helemaal dekkend. De droogtijd is erg kort, maar het is wel belangrijk dat de lak volledig droog is voordat je een tweede of derde laag aanbrengt. Het chippen viel me heel erg mee, pas na 3 dagen kreeg ik wat tipwear.Ik had ook geen top coat gebruikt omdat daardoor het holo effect vervaagde, erg zonde!

Ik kan dit lakje erg aanraden, het holo-effect is prachtig en de lak blijft lang goed zitten. Het was tijdelijk verkrijgbaar bij de grotere Kruidvat filialen voor €7,29. Ik weet niet zeker of het lakje nog steeds in de schappen ligt.

Wat vind jij van dit lakje? Heb jij Holographic Hero kunnen bemachtigen?

Advertenties

14 gedachten over “Gosh – Holographic Hero

  1. Merel

   Oww, wat jammer! Ik had toen erg veel geluk. Ik ben gister nog langs de Kruidvat geweest maar ik zag hem niet meer staan, sorry! Nfu-Oh heeft ook een soortgelijke lak maar ik weet niet waar en voor hoeveel je hem kunt vinden.

 1. Estelle

  Ik heb hem ook!
  Gebruik jij een basecoat bij deze lak? Want als ik dat doe, glijdt ie onderhand van mijn nagels af! En ik las dat je dat bij holo’s dus beter niet kan doen 🙂

  1. Merel

   Pfoee…het is alweer een tijd geleden dat ik ‘m heb gedragen dus dat weet ik niet zeker meer! Of ik heb geen base coat gebruikt, of ik heb de Essence 24/7 base coat gebruikt. De Essence base coat droogt mat op en is waarschijnlijk wel geschikt als base coat bij een holo lakje, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s