Hawaiian flowers nail art

IMG_3364

Op Polishalcoholic las ik over de ‘Pool Side Party Contest’, waarbij je een nail art moest maken geïnspireerd op een ‘pool side party’. Ik besloot om mee te doen en heb ervoor gekozen om een kleurrijke hawaii nail art te maken.

Aangezien deze nail art best wel pittig is, zal ik de beschrijving in grote lijnen houden. Als jullie toch behoefte hebben aan een tutorial/filmpje, zeg het dan maar! IMG_3357

Als eerste heb ik mijn nagels wit gelakt met 2 laagjes van nr. 234 van Paris Memories. Vervolgens heb ik een gradient gemaakt met een zelfgemixte lichtblauwe kleur en nr. 258 van Paris Memories. Nadat mijn nagels waren gedroogd heb ik met witte acrylverf bloemetjes gemaakt. Met gele en roze acrylverf vulde ik deze op. Met blauw en groen heb ik de uitstekende stengels gemaakt. Ik heb de bloemen omlijnd met zwarte verf en een dun kwastje. Als finishing touch bracht ik een zilveren glitterlak van MNY aan. En natuurlijk heb ik als laatste een top coat aangebracht.

IMG_3365

De nail art was best wel een hele klus om te maken, maar ik ben erg blij met het eindresultaat. Nu maar hopen dat Sabrina en Luchessa het ook mooi vinden. Alle informatie over de Pool Side Party Contest vind je hier.

Zou je hier nog een tutorial filmpje van willen zien?

Advertenties

13 gedachten over “Hawaiian flowers nail art

  1. Jewelyz

    Wauw, dat ziet er echt heel mooi uit! Kan me voorstellen dat je hier wel even mee bezig bent geweest, maar het resultaat mag er dan ook zijn hoor 🙂 TOP!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s